Få med deg siste nytt om utviklingen av Strandvegen Hage

Her kan du holde deg oppdatert på siste nytt om uviklingen av prosjektet. Dersom du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med megler.

Status primo juni
04.06.2020

Status primo juni

Status byggeplass ved innledningen av juni: Det bygges iherdig på alle steder av tomta. For hus 20 til 29 ble den denne uken støpt gulv i kjellere. Samtidig har maleren sparklet og malt de første boligene (hus 1 til 4) Allerede i neste uke vil gulvleggeren starte med parkettlegging i de første husene.

Råbyggvisning 30.04.2020
03.05.2020

Råbyggvisning 30.04.2020

Takk til alle som kom på visningen den 30.04.2020 Med litt ekstra planlegging klarte vi å gjennomføre en trygg og sikker visning. En stor takk til entreprenøren som gjorde det mulig å få sett både inne i en bolig og i kjellerarealene. Vi gleder oss til fortsettelsen, og husk for all del å ta kontakt […]

Status på byggeplass medio mars`20
16.03.2020

Status på byggeplass medio mars`20

På byggeplass har det de siste dager blitt iverksatt flere tiltak for å hindre smittespredning, samtidig forsøker entreprenørens funksjonærer å holde driften på byggeplassen så normal som mulig. Så langt kan vi ikke helt se omfanget av og/eller hvordan dette vil påvirke fremdriften til entreprenøren og deres underleverandører fremover. Vi vil holde dere orientert. Vårt […]

De første husene er på plass
18.02.2020

De første husene er på plass

Da har trebyggeriet også kommet i gang på byggeplass. De fire første boligene har nå fått vegger og etasjeskillere på plass. Værgudene spiller på lag med tømrerne på Strandvegen i det vegg- og dekkeelementer reises.

Støp pågår
06.02.2020

Støp pågår

Her er entreprenøren vår i full sving med støp. Forholdene så langt denne vinteren har kanskje ikke vært de beste for ski-entusiaster, men for arbeiderne på byggeplass er forholdene helt optimale.

Byggekran på plass
05.02.2020

Byggekran på plass

Byggekrana er nå på plass og i full drift. Entreprenøren arbeider med støp av bunnplater og fundamenter. Fra og med uke 7 vil også de første ytterveggene i prosjektet reises. Ta turen bortom da vel….