Strandvegen Hage er tegnet av det prisbelønte arkitektkontoret TAG, og er et boligprosjekt som på mange måter setter en ny standard i Hamar. De arkitektoniske løsningene, materialvalgene og hvordan uterommet harmonerer med bebyggelsen, vitner om et ambisiøst prosjekt der kvaliteten har sittet i førersetet gjennom hele prosessen.

Det skal være godt å komme hjem

Å kjenne at hvilepulsen kommer idet du setter nøkkelen i døren. Å vite at om ikke boligen din akkurat er et slott, så er det nøyaktig det stedet der du aller helst vil være. Derfor har alle husene markterrasse og privat hage, og en gjennomtenkt interiørarkitektur med gode soner for både fellesskap og privatliv. De fleste har også takterrasse og egen inngang fra det felles underjordiske garasjeanlegget. I garasjeanlegget har du din egen parkeringsplass med elbil-lader, sykkelparkering og diverse boder.

En omfattende tilvalgsmeny gir deg dessuten et vell av muligheter til å få akkurat det huset som passer til deg med tanke på materialer, romløsninger og antall soverom. Dette er et prosjekt du bør vurdere om du vil bo godt og avslappet i et av Hamars beste og mest spennende strøk.

Boligprosjekt har allerede har fått flere positive omtaler fra medier med tilknytning til Hamar og byggindustrien. Omtalene kan du lese her.

Tilvalgsmuligheter uten ekstra kostnad

Ved å velge et prosjekt som ny bolig, får du ulike tilvalgsmuligheter som gir deg muligheten til å tilpasse boligen etter ønsker allerede fra start. Det er i prospektet lagt opp til enkelte kostnadsfrie valgmuligheter for tilvalg. Disse innebærer muligheter til å velge mellom et satt utvalg av fliser på gulv og vegg i baderom, parketter og gulvlister, farger på fronter og kjøkkeninnredning og fargevalg på veggene i boligen.

Det er også lagt opp til tilvalgsmuligheter mot et tillegg i prisen. Det vil bli utarbeidet egne lister i god tid før innredningsarbeidet starter, som vil vise hvilke tilvalg som vil bli tilbudt, sammen med priser og frister for bestilling. Tilvalgene som tilbys innebærer blant annet en alternativ løsning med ekstra bad, walk in closet og tre soverom i plan 2.

Merk at for boligene i fremre rekke (bolig 1-12) er det for sent å bestille denne endringen.

Last ned prospektet for mer informasjon om tilvalgsmuligheter. Alle tilvalg og endringer må bestilles igjennom prosjektets totalentreprenør.

Privat fellesgarasje med god tilgjengelighet

Sentralt for bomiljøet i Strandvegen Hage er valget om å plassere mesteparten av parkeringen i underetasjen. Dette skaper et bilfritt og frodige tun som gir trygge rammer i hverdagen. En privat fellesgarasje kan høres ut som en selvmotsigelse, men her får du din egen, private parkeringsplass i et oppvarmet og trygt garasjeanlegg. Med hver bolig følger det én parkeringsplass med ladeboks for elbil.

Det er lagt fokus på at parkeringskjelleren skal være lett tilgjengelig fra alle boligene, slik at de fleste har direkte tilgang til garasjen fra egen bolig. Det er dermed mulig å parkere bilen i p-kjelleren etter handleturen, for så å ta trappen en etasje opp, så kommer man rett inn på kjøkkenet. Stort sett enklere kan det egentlig ikke bli. Anlegget er tilrettelagt for fremtidens transportmidler med både ladestasjoner for elbiler og godt med sykkelparkering. Selve parkeringsanlegget er opplyst hele døgnet, beskyttet med elektrisk port og har alarm- og sprinkleranlegg.

Fellesboder, private sportsboder og sykkelparkering

Sentralt i parkeringskjelleren er det plassert fellesboder og private sportsboder til hver bolig. Plasseringen til bodene gjør at de er lett tilgjengelige og enkle å bruke til for eksempel å smøre ski om vinteren eller vedlikeholde sykkelen om sommeren.

Fordi det stadig er flere som velger sykkelen som transportmiddel til og fra jobb og skole, er det i Strandvegen Hage en sykkelparkering på over 50 kvm der sykkelen står både trygt og tørt. Her er det tilrettelagt for mekking og vedlikehold av sykkel, samt muligheter til å lade el-sykkel.