Strandvegen Hage er et boligprosjekt der det er lagt ned store ressurser i planleggingen for å skape gode hjem med fokus på kvalitet. Ø.M. Fjeld Utvikling AS er stolte av at prosjektet allerede har fått flere omtaler og anerkjennelser fra ulike medier med tilknytning til Hamar og byggindustrien. Nedenfor presenterer vi noen utdrag fra omtalene som prosjektet har fått så langt.

Slik er det å bo i Hamars splitter nye boligområde

Les hele artikkelen hos Hamar Arbeiderblad

Kommunen hyller boligprosjekt på Martodden

Les hele artikkel hos Hamar Arbeiderblad

Bylab Hamar

«Boligbygging er en viktig del av byutviklingen. I Hamar bygges det mye, og i 2020-2021 vil det bli enda mer. Vi gleder oss til å se de nye områdene ta form!»

Se omtalen fra Bylab Hamar på Facebook

3.000 nye boliger på Hamar

«På Martodden startet utbyggingen i 2012, og pr i dag har bydelen fått ca 600 nye beboere i de 300 leilighetene og rekkehusene som til nå er ferdigstilt. I løpet av 2020 vil ytterligere 100 boenheter være innflyttingsklare: 29 rekkehus i Strandvegen hage og en utvidelse av Nordviken med 80 leiligheter.»

Les hele artikkelen på nettsiden til Bylab Hamar her

Byggindustrien

«Ø.M. Fjeld er i gang med boligprosjektet Strandvegen Hage på Martodden i Hamar. Byggingen skjer på oppdrag for søsterselskapet Ø.M. Fjeld Utvikling, og planen er at 29 unike byhus skal stå klare for innflytting om halvannet år».

Les hele omtalen om byggingen av byhusene på bygg.no.

HA Beta

«Kommunen hyller boligprosjekt på Martodden. 29 bolighus vil snart reise seg like ved Jernbanemuseet. Hamar kommunes planleggere vil bruke prosjektet som en referanse for fremtidige boligprosjekter i Hamar».

Les hele artikkelen om boligprosjektet på HA Beta